QUI SOM

Gris és un estudi de disseny d'interiors format per un equip multidisciplinari amb 25 anys d'experiència. Realitzem tot tipus de projectes per a habitatges, despatxos i locals comercials. Ens encarreguem de tot el procés, des del desenvolupament del projecte a través de la gestió i la producció, fins al lliurament en clau en mà. Gràcies a la nostra experiència tant en el disseny de l'arquitectura interior, com en la posterior construcció i producció dels nostres projectes, hem adquirit una visió global del procés que ens permet garantir l'èxit formal i econòmic de qualsevol projecte en totes les seves fases fins a l'últim detall.

Dissenys únics

Per a interiors únics
arclinea_cocina_dos_caras_02

COM TREBALLEM

Visitar
En la visita a la teva casa o negoci coneixerem l'espai i les teves necessitats. Elaborarem les idees generals del projecte d'interiorisme, i després farem un càlcul aproximat de les comissions i us guiarà sobre els costos de producció i execució d'obra.
Projecte
Gris et presentaran diferents propostes de distribució i acabats. Decidirem junts la proposta més adequada per satisfer les seves necessitats. Desenvoluparem el projecte executiu per a la realització de l'obra, i processarem les llicències administratives.
Producció
Amb el projecte executiu avaluarem la producció en un pressupost detallat, i realitzem la planificació de la construcció. Coordinarem l'acció dels diferents industrials en la direcció de l'obra, amb un seguiment exhaustiu dels acabats, per garantir la seva satisfacció final.

Contactar amb un dissenyador


He llegit i accepto les política de privacitat.
Accepto rebre informació sobre activitats, serveis i productes Gris .