Introducció

Gris és una empresa que ha desenvolupat procediments globals sobre l'ús de la informació amb la finalitat de garantir el respecte a la privacitat i la protecció de les dades de l'usuari. La nostra política de privacitat estableix els procediments que s'apliquen Gris a la informació enviada per Internet per al tractament de dades personals i no personals, i es prepara d'acord amb les lleis i normatives aplicables a Espanya. Si us plau llegeixi aquesta política de privacitat acuradament abans d'utilitzar la política de privacitat Gris (en endavant, "lloc").

Com s'utilitza la seva informació?

Gris no vendrà, llogarà, prestarà ni cedirà la seva informació personal a tercers tret que vostè autoritzi o Gris que ho requereixi la llei. Gris no utilitzarà ni compartirà la informació personal que vostè ens proporcioni a través d'Internet per a propòsits aliens als descrits aquí, sense previ avís a vostè perquè vostè pugui rebutjar aquesta possibilitat. Només compartirem la vostra informació personal amb Gris (incloses les empreses afiliades i afiliades) i/o amb els col·laboradors que actuen en el nostre nom per prestar el servei o la informació que vostè hagi sol·licitat, així com per consolidar l'emmagatzematge de dades o per simplificar la gestió de les dades del client. Aquestes entitats i/o col·laboradors de Gris estan subjectes a la nostra política de privacitat respecte a l'ús de la informació personal, així com els acords de confidencialitat aplicables en cada cas.

Quina informació recopilem?

Informació no personal

En visitar el nostre lloc, vostè pot realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les seves dades personals. No obstant això, l'utilitzem per recopilar i recopilar informació sobre les pàgines visitades, l'ordre en què han estat visitats i els enllaços utilitzats, entre altres dades. Aquesta informació no està relacionada amb cap dada d'identificació personal. La informació no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones més visitades del nostre lloc i a entendre l'efectivitat de les nostres activitats promocionals.

Dades personals

En alguns espais del lloc Gris , pots fer peticions, expressar la teva opinió o subscriure't a un dels nostres serveis online. Les dades personals que es poden recopilar en aquestes pàgines poden ser del mateix tipus que les següents: nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon, número de fax i informació sobre la seva opinió i ús de diversos serveis . Gris utilitza totes les dades per conèixer millor les teves necessitats i oferir-te un millor servei.

Per què recollim la seva informació personal?

Llistes

Ocasionalment Gris ofereix als visitants la possibilitat de proporcionar la seva adreça de correu electrònic per rebre un butlletí informatiu o informació sobre un servei. Aquestes adreces de correu només s'utilitzaran amb aquesta finalitat i mai es compartiran amb altres empreses diferents de les filials Gris tret que ho autoritzis. A més, sempre li donarem l'oportunitat de rebutjar la recepció d'aquests materials.

Com protegim la seva informació?

Per evitar l'accés o la divulgació de dades no autoritzades, així com per mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem utilitzat mitjans físics, electrònics i de gestió per salvaguardar les dades que recollim a través Internet.

Accés a la seva informació

Vostè té dret a accedir i corregir la seva informació personal en qualsevol moment. Per revisar, actualitzar o modificar la seva informació personal, si us plau contacti amb nosaltres a info @ Gris cat.

Llocs web de tercers

La nostra política de privacitat només s'aplica als espais web controlats per Gris i els enllaços a llocs web de tercers només es proporcionen per a la vostra conveniència. Es recomana consultar la política de privacitat d'aquests llocs web abans de facilitar-los dades personals. Gris vostè no ha revisat tots els llocs web de tercers, no tenen control sobre ells, i declinar la responsabilitat d'aquests llocs, el seu contingut, i les seves polítiques de privacitat. Per aquest motiu, Gris no aprova ni actua en nom d'aquests llocs web ni de la informació, productes o altres materials que puguin contenir.

Com contactar amb nosaltres?

La teva opinió és molt important per a nosaltres. Si té alguna pregunta o li agradaria comentar la nostra política de privacitat, si us plau contacti'ns info @ Gris cat. També podeu fer-ho escrivint-nos.

Dades de contacte

Gris

Rambla Nova 38 E-43004 Tarragona

Tel. + 34 977 242 105

Informació @ Gris . cat